icoon-pasta

Caffe – Panini – Pizza – Dolce

Wie aan deze heerlijkheden denkt, denkt aan Italië. Niet zo vreemd dus dat onze ingrediënten en producten van veelal Italiaanse producenten komen. Of Nederlandse die volgens traditioneel Italiaanse wijze werken. Wij bieden hierin een kleine selectie aan, daarmee zijn we naast ijs- en koffiesalon een beetje Trattoria. Gewoon omdat het leuk is en niet iedereen van ijs houdt!

Ons actuele aanbod vindt u ook op de borden binnen en buiten bij onze winkels. Grotere bestellingen of groepscatering kunt u vooraf bespreken via 06-42475007 of info@gelatoburano.nl of u kunt even de ijs- en koffiesalon van uw keuze bellen.

Aanbod alle vestigingen Gelato Burano

In al onze ijs- en koffiesalons hebben wij naast ijs en koffie ook verse Italiaanse Panini (broodjes) van de grill, gebak en zoetwaren voornamelijk van Italiaanse oorsprong. Zoals Siciliaanse Cannoli, Cuore di Mandorla koeken of Antica chocotruffels.

Specifiek in onze vestigingen in Amersfoort, Utrecht (wijk Oog in Al) en Maarssen-dorp hebben wij ook Pizza die we bakken in een steenoven.

U kunt dit alles ook afhalen. Bij ons binnen of op het terras eten mag uiteraard ook, gezellig!

Burano in de herfst en winter

In de winter bieden we ook seizoen producten aan. Zoals verse Oliebollen, Appelbeignets, Poffertjes en Crêpes. Per vestiging kan het aanbod verschillen, vraag ernaar in onze vestiging.

Menukaart Gelato Burano