icoon-pasta

Caffe – Panini – Pizza – Dolce

Wie aan deze heerlijkheden denkt, denkt aan Italië. Niet zo vreemd dus dat onze ingrediënten en producten van veelal Italiaanse producenten komen. Of Nederlandse die volgens traditioneel Italiaanse wijze werken. Wij bieden hierin een kleine selectie aan, daarmee zijn we naast ijssalon een beetje Trattoria. Gewoon omdat het leuk is en niet iedereen van ijs houdt!

Ons actuele aanbod vindt u ook op de borden binnen en buiten bij onze winkels. Grotere bestellingen of groepscatering kunt u vooraf bespreken via 06-42475007 of info@gelatoburano.nl of u kunt even de ijssalon bellen van uw keuze.

Burano Utrecht Oog in Al

In onze ijssalon in Utrecht Oog in Al serveren wij zowel pizza, kleine voorgerechten (bruschetta, salades) als panini en zoete nagerechten en gebak naast ons heerlijke ijs en de koffie. U kunt dit ook afhalen. Bij ons binnen eten mag uiteraard, gezellig!

Burano Bilthoven

In onze ijssalon in Bilthoven serveren wij panini, kleine voorgerechten (bruschetta, salades) en zoete nagerechten en gebak. U kunt het ook afhalen of lekker eten op het terras of binnen in onze vrolijke zitjes onder het genot van een Scroppino of Italiaans biertje of sapje.

In de Bilt serveren wij zijn we vanwege de locatie en grote van het winkelpand alleen ijs en koffie.

Menukaart Oog in Al UtrechtMenukaart Bilthoven